En norrlänning$ tankar om allt och inget

Öldrickande nyliberal sportfåne med siktet inställt på Tyskland 2006.

fredag, juni 03, 2005

Det manliga könets undergång är nära

Feministhypen blir för mig alltmer ofattbar. Idag beslutade riksdagen att från och med 1 juli 2005 så kommer lesbiska par att få rätt till insemination på sjukhus. Följaktligen kommer kvinnor att kunna vidareproducera sig själva utan att en man är direkt inblandad.

Om man kollar i kristallkulan kommer vi män alltså att som bäst ha rollen som en mjölkko i ett framtida samhälle. Med tanke på den vetenskapliga utvecklingen kommer dock förmodligen sperma att kunna produceras på konstgjord väg inom kort och således blir vår existens här på jorden utan funktion.

Det är bara att inse fakta; vi är det svagare könet. I tider som denna är det därför svårt att förstå varför fokus sätts på att kvinnor för tillfället ur tjänar mindre pengar genomsnittligt. Ty, inom en snar framtid är detta passé, och kvinnorna kommer att dominera jorden.

Pierre Boulles ”Apornas Planet” kommer att bli verklighet, fast med undantaget att det är kvinnorna som får inträda i apornas roll, och männen blir ”slavarna” som i boken representeras av den mänskliga rasen.

Vissa tänker förmodligen nu att detta bara är nonsens, ty kvinnorna kommer att vilja värna om den Kristdemokratiska kärnfamiljen. Men var inte så säker på det du käre läsare. Så gott som alla (förutom de kristna) kvinnor jag talat med skulle lika gärna kunna tänka sig att ha sex med en kvinna som en man. Vi är ju trots allt bara ”vandrande dildos” och ”djur”; varelser vars sexdrift är så stark att en minoritet av oss utnyttjar kvinnor för att stilla den. Varför skall kvinnorna ständigt gå omkring och vara rädda för att bli sexuellt utnyttjade, när de på bara några generationer fullkomligt kan utrota vårt kön? Inte heller behöver de gasa ihjäl oss, det är bara att låta evolutionen ha sin gång och kombinera denna Darwinism med vetenskapliga framsteg. Därefter är det inte en fråga om utan när den tredje planeten från solen blott består av ett kön.

2 Comments:

At söndag, juni 05, 2005 12:12:00 fm, Anonymous Anonym said...

Haha,tror du det!!

 
At söndag, juni 12, 2005 12:46:00 fm, Anonymous Anonym said...

Har du en kristallkula?? Det vill jag oxå ha!! *orättvist*

 

Skicka en kommentar

<< Home